Enkel, rask og veldig godt hvitløks-brød. Dette er laget på under 10 minutter og passer ypperlig som tilbehør til supper, indisk, salat eller lasagne.
Dette trenger du til hvitløks-brød
2 porsjoner
pr porsjon – 7.1g protein – 0.7g fett – 16.5g karbohydrat ( 104 kcal)
- 70g kvarg/kesam/gresk yoghurt
- 50g speltmel
- 1/2 ts bakepulver
- Hvitløkspulver, løkpulver og salt
Ha alle ingrediensene i en bolle og miks godt. Del deigen i to og sett den ene til side, eller i kjøleskapet. Deigen kan også fin fryses
Del den gjenværende deigen i to og trykk flate og stek på middels varme i en stekepanne.
Du kan også forme den rund og ha den i air fryer i ca 10 min på 180grader. Her må du følge litt med da det varierer fra fryer til fryer.
Velbekomme ❤️
0 kommentarer