Hvitløks “brød”

Categories Blogg

Enkel, rask og veldig godt hvitløks-brød. Dette er laget på under 10 minutter og passer ypperlig som tilbehør til supper, indisk, salat eller lasagne.

Dette trenger du til hvitløks-brød
2 porsjoner
pr porsjon – 7.1g protein – 0.7g fett – 16.5g karbohydrat ( 104 kcal)

  • 70g kvarg/kesam/gresk yoghurt
  • 50g speltmel
  • 1/2 ts bakepulver
  • Hvitløkspulver, løkpulver og salt

Ha alle ingrediensene i en bolle og miks godt. Del deigen i to og sett den ene til side, eller i kjøleskapet. Deigen kan også fin fryses

Del den gjenværende deigen i to og trykk flate og stek på middels varme i en stekepanne.
Du kan også forme den rund og ha den i air fryer i ca 10 min på 180grader. Her må du følge litt med da det varierer fra fryer til fryer.

 

Velbekomme ❤️

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *