Enkel Tikka Masala
Noen dager blir man bare så lei mat, det går fort i repeat med middagene. Det går fort i det samme hver uke, fordi det er enklest og raskest når man sitter å skal planlegge uken.
Men nå måtte vi ha noe annet enn det vanlige til middag. Så jeg prøvde meg på indisk i dag, det er noe vi spiser ute en gang i året og det er jo så godt. Så hvorfor ikke nyte det hjemme også?
Dette trenger du til 3 porsjoner
pr. porsojon u/ris 32g protein – 6g fett – 8g karbohydrater ( 241 kcal )
- 400g kyllingfilet – Jeg bruker Xtra kyllingfilet
- 3ss Tikka Masala- krydder ( Santa Maria )
- 1 boks hakkede tomater med basilikum og oregano
- 30g tomatpuré
- 1 boks lett kokosmelk
- Ris om ønskelig, eller blomkål-ris
- Div grønnsaker
Brun kyllingen i en panne og tilsett 3ss tikka masala- krydder og ca 0,5dl vann. Bland sammen og tilsett hakkede tomater, tomatpuré og kokosmelken. Rør godt og la må koke i ca 10 min.
Kok opp ris om du ønsker ris. Jeg prøvde meg med bulgur og det passet veldig godt til retten.
Kok opp ønsket grønnsaker og server
Velbekomme ❤️
Indisk er jo sååå godt 😍 Nam nam dette ser nydelig ut ♡