Enkel Tikka Masala
Noen dager blir man bare så lei mat, det går fort i repeat med middagene. Det går fort i det samme hver uke, fordi det er enklest og raskest når man sitter å skal planlegge uken.
Men nå måtte vi ha noe annet enn det vanlige til middag. Så jeg prøvde meg på indisk i dag, det er noe vi spiser ute en gang i året og det er jo så godt. Så hvorfor ikke nyte det hjemme også?
Dette trenger du til 3 porsjoner
pr. porsojon u/ris 32g protein – 6g fett – 8g karbohydrater ( 241 kcal )
- 400g kyllingfilet – Jeg bruker Xtra kyllingfilet
- 3ss Tikka Masala- krydder ( Santa Maria )
- 1 boks hakkede tomater med basilikum og oregano
- 30g tomatpuré
- 1 boks lett kokosmelk
- Ris om ønskelig, eller blomkål-ris
- Div grønnsaker
Brun kyllingen i en panne og tilsett 3ss tikka masala- krydder og ca 0,5dl vann. Bland sammen og tilsett hakkede tomater, tomatpuré og kokosmelken. Rør godt og la må koke i ca 10 min.
Kok opp ris om du ønsker ris. Jeg prøvde meg med bulgur og det passet veldig godt til retten.
Kok opp ønsket grønnsaker og server
Velbekomme
Indisk er jo sååå godt
Nam nam dette ser nydelig ut ♡