Noen ganger er det helt innafor å lage mat som man ikke har laget helt fra bunnen av. Her har jeg kastet sammen litt kjøttboller, grønnsaker, potetmos og fløtesaus. Som fremdeles er næringsrik og veldig godt.
Dette trenger du til 1 porsjon
Protein 38g – Fett 26g – Karbo 34g – (528kcal)
- 200g tapasboller eller andre kjøttboller
- 200g poteter
- 8g lett smør
- 25ml mandelmelk eller annen melk
- En pose fløtesaus
- Grønnsaker etter ønske ( Jeg bruker brokkoli, blomkål og gulrot)
Start med å varme opp ovnen til 200 grader, skrell potetene og ha i en kjele og kok til de er møre.
Ha kjøttbollene i ovnen og stek i 20 min
Kok opp sausen og damp grønnsakene.
Hell av vannet av de kokte potetene og tilsett smør, melk, salt, hvitløks krydder, løk krydder og mos alt sammen til en fin og glatt potetmos.
Ha alt på en tallerken/skål og bruk ca 1dl av fløtesausen over retten.
Resten av sausen pleier jeg å la kjøle seg ned før jeg setter den i en boks og fryser den ned.
Velbekomme ❤️