Hva blir det til middag i dag? Her blir det torske-tirsdag
Torsk tror jeg er den beste fisken jeg kan få servert, kall meg gjerne kjip og kjedelig. Men det er den fisken jeg synes er mest saftig og ikke minst enkel å tilberede. Og så mye smaker man kan tilsette.
Da jeg lagde pasta med Chorizo & Cheddar- kremosten (Her) så visste jeg at jeg måtte teste ut dette til neste torskemiddag
Dette trenger du til en porsjon:
47g protein – 21g fett – 23g karbohydrater ( 477 kcal)
- 200g torskeloin eller filet
- 200g Amandine potet
- 25g lett smør
- 20g Kavli Cheddar & Chorizo
- 20g Chorizo
- Ønsket grønnsaker, jeg har brukt gulrøtter og brokkolini
Start med å koke potetene. Deretter smører du kremosten over torskefileten og ha i air fyrer i ca. 15 min på 175 grader. Følg med underveis.
Når potetene og fisken begynner å nærme seg ferdig kan du begynne å koke ønsket grønnsaker.
Varm opp en liten stekepanne og ha Chorizo bitene i, da dette har stekt litt tilsetter du smør.
Skru av platen og bare la smøret smelte inn sammen med Chorizo.
Server på en tallerken og hell smør-blandingen over potetene.
Velbekomme ❤️
Du finner meg også på Instagram og Facebook – AKDreamKitchen