Kremet Chorizo og Kylling pasta

Categories Blogg

Jeg har sett så mye videoer og oppskrifter som inneholder Chorizo men aldri prøvd meg på en rett med det selv. Jeg har alltid trodd at det har vært en skikkelig spicy pølse og bare latt være å teste den ut.
Til jeg her om dagen gikk på butikken og tilfeldigvis kom over kremosten fra Kavli med smak av cheddar og Chorizo. Og da bare falt denne oppskriften i hodet på meg som jeg måtte hjem å prøve.
Og du kommer ikke til å angre om du prøver den ut, det ble så creamy og smakfull. Og ikke sterk i det hele tatt.

*Her er det bare å tilsette mer grønnsaker om man ønsker dette, har selv prøvd med asparges og squash som også er til å anbefale.

 

Dette trenger du til en person
63g protein – 17g fett – 36g karbohydrater (568 kcal)

  • 200g strimlet kyllingfilet
  • 55g fullkornspasta
  • 30g Kavli Chorizo og cheddar kremost
  • 0.5dl mandelmelk usøtet
  • 20g Chorizo
  • pasta vann
  • en neve spinat *evt andre typer grønnsaker (squash, asparges, brokkoli)
  • Kyllingkrydder eller annet krydder etter ønske

Start med å koke pasta, deretter steker du kyllingen og tilsetter kyllingkrydder. La kyllingen bli gjennomstekt før du tilsetter oppkuttet Chorizo.
Tilsett ferdigkokt pasta, husk å ta vare på ca. 0,5dl pasta vann.
Bland sammen mandelmelk og kremosten, hell over kyllingen, Chorizo og pastaen.
Bland dette godt sammen og tilsett ca 0.5dl pasta vann. Dette gjør sausen mer tykk og creamy.
Tilslutt tilsetter du en neve spinat og lar det falle sammen inn i retten.

 

 

 

Velbekomme ❤️

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *